Het Grote Vindingrijkboek

AfdrukkenSinds vandaag is Het Grote Vindingrijkboek verkrijgbaar bij Leuker.nu!

Ik ben trots op (1) mezelf – want het is er dan toch van gekomen – (2) op jullie – want jullie hebben me ertoe geïnspireerd – en (3) op de woorden die prof. dr. Jelle Jolles schreef om het boek mee te beginnen. Uit het voorwoord:

“(…) Creativiteit gaat over zoveel méér dan knutselen, kunst en cultuur. Het gaat over verbeelden en nieuwsgierigheid; over inspiratie en talent. Het gaat ook over spelen: over spelen met ideeën, spelen met mogelijkheden en met de vraag ‘Wat….als?’. Het gaat over de ontwikkeling van ons denken en over het verleggen van grenzen. En het gaat ook over lol: nieuwe prikkels en het vinden van nieuwe verbanden zijn gewoon leuk en heel bevredigend. Zo ga ik ervan uit dat heel veel lezers dit nieuwe boek van David van der Kooij niet alleen handig en inspirerend vinden om te gebruiken in hun contact met kinderen en jeugdigen, maar ook grenzen verleggend en … het is ‘gewoon, leuk’!”

Amsterdam, 6 september 2013
Jelle Jolles

HetGroteVINDINGRIJKboek-coverthumbHet Grote Vindingrijkboek is een boek vol inspiratie en informatie over een onderwerp waar veel over gesproken wordt: creatief denken. Wat het is, waarom het zo belangrijk is voor ons allemaal en vooral hoe we creatief denken binnen het onderwijs de broodnodige aandacht kunnen geven.

Creatief denken heeft onder meer te maken met nieuwsgierigheid, wetenschap en kennis. Het speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van talenten.

Prikkelende achtergronden, praktische lesideeën en persoonlijke anekdotes maken dit boek tot een caleidoscoop van mogelijkheden voor leraren, schoolleiders en iedereen die kinderen wil verrijken met creativiteit! Download hier de informatieflyer van het boek of ga direct naar de winkel van Leuker.nu.

Over davidvdkooij

Passie voor Creatief Denken en Onderwijs.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Het Grote Vindingrijkboek

  1. Pingback: Het Grote Vindingrijkboek | Effectieve leerstra...

  2. Pingback: Het Grote Vindingrijkboek | CREATIVITEIT | Scoo...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s